Wie is Wali?  

Wali Sediqi is een motiverende kynotespreker en een bron van energie als ondernemerscoach in België voor mensen met of zonder migratieachtergrond die hun eigen businessdroom wensen te realiseren en zo bijdragen aan de economie.

Op zijn 11de had hij als zijn eerste onderneming en op zijn 13 jarige leeftijd op het jaar 2010 heeft hij als vluchteling de overtocht naar Europa gemaakt. Door volharding en discipline heeft hij een zwarte band in Taekwondo. Hij is zijn succes en doorzettingsvermogen te danken aan zijn levenservaring als vluchteling en zijn sportcarrière. De uitgesproken sportmentaliteit en zijn Aziatische mindset stelt hem in staat tot het maken van briljante ideeën van wie hij vandaag is geworden als ondernemer.

Wali heeft jaren gewerkt voor Belgische overheid en hij is Startersadviseur bij coöperatie Starterlabo waarin hij starters begeleid bij het realiseren van hun ondernemingsdroom in België. Als motiverende spreker is hij een geknipte persoon met bron van inspiratie voor groep luisteraars.  


Wens je ook je dromen realiseren? Dan is nu het moment om een gesprek te houden met deze rijzende coach ster van België.   

Pin It on Pinterest