About

The story of me

Wali Sediqi is een jonge ondernemer wie op zijn 13 jarige leeftijd op het jaar 2010 als vluchteling de overtocht naar Europa heeft gemaakt. Op zijn 11de had hij zijn eerste onderneming. Door volharding en discipline heeft hij een zwarte band in Taekwondo. Hij is zijn succes en doorzettingsvermogen te danken aan zijn levenservaring als vluchteling en zijn sportcarrière. De uitgesproken sportmentaliteit en zijn Aziatische mindset stelt hem in staat tot het maken van briljante ideeën van wie hij vandaag is geworden als ondernemer. 

Wali heeft jaren gewerkt voor Belgische overheid en hiernaast is Startersadviseur bij Starterlabo coöperatie waarin hij starters nog begeleid bij het realiseren van hun ondernemingsdroom in België. Als motiverende spreker is hij een geknipte persoon met bron van inspiratie voor groep luisteraars.  


Wens je ook je dromen realiseren? Dan is nu het moment om een gesprek te houden met deze rijzende coach ster van België.   

Walisediqi.com

About Me

Wali heeft jaren gewerkt voor Belgische overheid en hierna voor Starterlabo coöperatie waarin hij starters heeft begeleid bij het realiseren van hun ondernemingsdroom in België. Als motiverende spreker is hij een geknipte persoon met bron van inspiratie voor groep luisteraars.  

Contact

Email: Hello@walisediqi.com

+32 483 10 05 23